Laupäev-tsillpäev

Laupäeval oli üks tore päev :)

Meie trennikava mida Kerliga järgime, näeb kolm korda nädalas ette ühte kiires tempos jalutuskäiku ja kuna kõndimine meile koledasti meeldib ja seda harrastasime juba niikuinii enne seda kava, siis võtsime laupäeval ühe pikema jalutuskäigu ette. Kõndisime Surfersist peaaegu Burleighsse, ainult viimane väike rannariba jäi puudu. Ehk siis tegelikult lõpetasime oma käigu Miami nimelises linnaosas väikse künka otsas :) Pärast jalutuskäiku suundusime BSKT kohvikusse hommikust sööma :)

2016-01-16 10.40.25

2016-01-16 11.18.32-1

Hommikusöök söödud, pidime bussiga tagasi Surfersisse sõitma.. reaalsuses kukkus ikka nii välja, et läksime jala. Mingil hetkel korjas Maiks meid Broadbeachilt peale, sest muidu vist oleksimegi sinna kõndima jäänud.

Käisime kähku kodust läbi ja juba suundusimegi oma järgmisele üritusele. Kerli elab Q1-s, selles samas tornis kus me ka paar nädalat pesitsesime ja seal on elanikel võimalik reserveerida endale ja oma seltskonnale väike minikino. Laupäevaks me siis selle endale reserveerisimegi. Saime kokku Kerli, Madde ja Reimoga ja sõitsime trammiga BroadBeachi, kus suundusime videolaenutusse ja laenutasime endale 2 filmi. Enne kinno minekut tegime Broadbeachil veel väikse lõuna :)

4

Enne kino hüppasime veel poest läbi ja ostsime head-paremat snäkki-jooki, et ikka korralikult üle saaks süüa :P Äge oli niimoodi kinos käia, et ei pidanud teiste kinokülastajate pärast muretsema ja võis tooliga ringi keerutada ja kõva häälega kommenteerida ja toole üles ja alla lasta ja küpsist täis suuga naerda. Kahjuks häid pilte sellest pole, aga midagi ikka :)

2016-01-16 19.15.04

2016-01-16 19.15.25

2016-01-16 19.16.07

Pärast kino laekusime meile ja mängisime Katani Asustajaid. Pole niiiiii ammu mänginud ja Madde ja Reimo jaoks oli see essa kord – mäng venis mingi rekordpikaks, lõpuks kõik olid juba megasigaväsinud ja aint haigutasid siin. Aga lõpuni mängisime – mingi kella kahe ajal öösel vist lõpetasime. Nüüd kui kõigil mäng selge, peaks järgmine kord kindlasti kiiremini minema – ootan juba!

2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s