Lugemisjuhend

Kuna ma nüüd kirjutan tagantjärgi umbes 1.2 miljonit postitust, siis annan igaks juhuks teada, et ma paigutan nad ikkagi kuupäevalisse järjekorda, sõltumata sellest mis järjekorras ma need kirjutan. Ehk siis kui satute postituse otsa, mida olete juba lugenud, siis soovitan ikkagi allapoole edasi kerida, sest seal võib vabalt olla veel uuemaid postitusi, mille ma ajajoont arvestades olen kuhugi sinna vahele pressinud… ja kui Hobartini jõuate, siis olete täitsa lõpus.

SAmas võite ka paar päeva veel oodata, kuni ma kõik kirjutatud saan, siis alla kerida ja ilusti õiges järjekorras lugema hakata :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s