Meie suvekodu

Ma pole veel kirjutanud meie elukohast. Läks küll natuke kauem selle koha leidmisega kui me arvasime, aga ega me väga ebamugavuste üle kaevata ei saa, sest kõik kohad kus enne seda elasime olid lihtsalt nii tsillid.

Tahtsime küll koledal kombel kuhugi torni kolida, aga oh well, elul olid omad plaanid. Tagantjärele tarkus ütleb, et jumal tänatud, et meil kannatus enne otsa sai, sest ma ei kujuta päris ette kuidas me mitu korda nädalas kõiki oma kämpamise asju ja matkatarbeid liftiga üles ja alla veaks. Nüüd on meil hoopis rõdu shortcut ja saab palju mugavamalt.

Korter on pisike, ühe magamistoa, elutoa, vannitoa, miniköögi ja päris suure rõduga. Asub Surfers Paradises, mingi 5-10 mintsa põhipoodidest ja umbes 3 mintsa rannast.. aga väike jõerand on siinsamas tänava lõpus.. Seal küll väga ujuda ei taha haide tõttu, aga samas keelatud see ei ole ja nii mõnedki seda ka harrastavad. Aga seal jõe ääres on niisama äge tsillida, selline mõnus pikniku pidamise koht, mida me ka tegelikult mitmel korral teinud oleme.

Viimased kaks pilti on siis kodukandi jõeäärne tsillimispleiss. IMG_0111

IMG_0100

IMG_0104

IMG_0106

IMG_0107

IMG_0108

IMG_0092

2016-01-09 08.24.54

2016-01-12 06.09.13

IMG_0049

2 thoughts on “Meie suvekodu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s