rannamuumid

Endal on ka naljakas kirjutada, et üks nädalavahetus käisime lumemaailmas ja siis kohe järgmisel solberdamise jalgupidi rannavees. Ja nende kahe koha vahemaa on linnulennul vähem kui 100 kilomeetrit. Aga mis siin ikka – nii oligi. Eelmisel reedel käisime Jane ja Duncsi juures Ringaroomas saunas ja laupäeval Tomahawkis kalal. Sain ka veits rannaliival sõitmist harrastada. Ja väljas oli lausa väga meelas 16 kraadi sooja, nii et natuke sai isegi liiva peal ringi aeletud ja jalgupidi vees käidud ja igasugu rannakarpe uuritud.

IMG_3952

IMG_3957

IMG_3978

IMG_4004

ja väike video ka..

One thought on “rannamuumid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s