latsed said õue mängima

No tsautsautsau noored ja veel nooremad!

Mis me siis vahepeal teinud oleme head-põnevat? Kolmapäeval käisime kinos, Maiksu boss tegi välja. Päris põnev, saime ka oma elu esimese Gold Classi kinoelamuse osaliseks, selle kõrval ei kipugi enam nagu tavalisse kinno (mitte, et ma enne mingi suur kinosõber oleks olnud). Skeem seisneb siis selles, et on selline eraldi osa kinost, kuhu saab.. eee veidi kallima piletiga. Seal on siis selline üsna suur lounge-baar ja niisama enne-filmi-hängimise-ala. Inimesed siis kasutavadki seda nii, et saavad seal sõpradega kokku näiteks mõned tunnid enne filmi, söövad õhtust, teevad mõned joogid ja siis lähevad filmi vaatama.

Kinosaal ise koosneb kahekaupa mööda saali laiali pillutatud recliner-toolidest. Toolid on ikka korralikult suured, väga-väga-väga pehmed ja käivad täiesti lamamisasendisse. Oleks lihtsalt tahtnud sinna magama jääda… Väga tore selle kinosaali ülesehituse juures on see, et toolid on kahekaupa ja üksteisest suht kaugel. Naljalt ikka sõbrale kõrvalasuvas kaheses midagi ei sosita, pigem peaks nagu kõva häälega üle saali hüüdma (eriti kui film juba peal, haha). Iga kahene toolikomplekt on varustatud ka väikese lauakesega.

Enne filmi algust sõime siis natuke seal lounge’is (no kahjuks me jäime mingi kolmveerand tundi hiljaks ja ei jõudnudki väga enne filmi algust seal jutustada, liiklus rsk), tegime mõned õlled ja siis oligi aeg filmi vaatama minna, saatjatädi saatis meid ilusti saali oma kohtadele (ilgelt pikk maa oli minna, mingi 30 meetrit, hea et veel tekki peale ei pannud :D). Enne filmi algust tellisime endale filmi ajaks söögid-joogid-snäkid, mis siis meie soovitud kellaajal ilusti saali ära toodi. See oli ikka üüüüüberäge, kuidas kohe filmi alguses toodi part, kümne mintsa pärast seda tuli popcorn ja õlled, poole filmi pealt pearoog ja üsna varsti pärast magustoit. No nii tore oli lihtsalt lamada seal, filmi vaadata ja samal ajal head-paremat näost sisse ajada :D Väga korda läinud üritus! Pärast käisime veel siin kodu lähedal Highway baaris natuke õlut libistamas ja rugbyt vaatamas (eesti keeles on tegelt ’rägbi’, aga ma kategooriliselt keeldun seda sõna kasutamast).

2 thoughts on “latsed said õue mängima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s