elämä on laiffi

no trillalaa-trullalaa, ei ole see elu ikka nii lihtne et lihtsalt võtad kätte ja saad selle blogi kirjutamisega järje peale. Küll on vaja telekat vaadata ja kanalit vahetada ja feissbukis passida ja skaibis passida ja siis veel natuke feissbukis passida ja siis mööda maja sihitult ringi käia ja mõelda et peaks pesu pesema (ja tegelikult ikkagi mitte pesu pesema) ja siis veel natuke feissbukis passida ja siis natuke teiste blogisid lugeda ja siis natuke uudiste peale ahastada ja siis natuke veel telekat vaadata ja hästi pisut ohkida, et “oh, peaks blogi kirjutama” ja siis … ja siis kindalsti tuleb selline postitus kirjutada, nagu ma just kirjutasin, JUMALA EEST MITTE MINGI NORMAALSET ASJA KIRJUTADA. ei-kus-sa-siis-nii-mõistlik-saad-olla?

One thought on “elämä on laiffi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s