Kuidas mul tööandja vahetus

Tööjuttu ka nats. SRM müüdi eelmise nädala alguses maha ja Chris nüüd vaikselt eemaldub sellest ettevõttest (praegu on ametlikult veel üleandmisperiood). Natuke on tegelikult kurb ka – tegelt olid ikka hullult head kolm aastat ja kui ma kunagi üldse ühelt inimeselt midagi õppinud olen, siis temalt. Ja seda täiesti uskumatutes kogustes – nii tööalaselt kui ka isiklikes asjades. Uus omanik veel eriti midagi korraldanud ei ole, ütleb, et vaatab esialgu rahulikult kõrvalt. Natuke üritab küll juba asju ajada, aga eks see kõik selline natuke pudru ja kapsad ole… eks ole näha, mis sest saab.

Nädala sees kohtusin esimest korda ühe kliendiga – siiani on meil kõik kliendid olnud kuskilt mujalt linnadest ja pole kunagi olnud põhjust nendega kohtuda. Nüüd suutsin end kuidagi panna olukorda kus üks mu enda klient avaldas ikka korduvalt soovi kokku saada ja lobiseda kõiksugustel teemadel. Ütleme nii, et oli huvitav kohtumine, aga rohkem ma selliseid teha ei tahaks eriti, sest tegelikult on see tema jaoks raha raiskamine – maksta mulle tunnihinda lihtsalt selle kohtumise eest.. no ma ei tea, ma teeks tal netis selle sama ajaga tuhat tööd ära ja see oleks tema jaoks kindlasti mitu korda efektiivsem kui see, et ta laseb mulle endale lihtsalt seletada kuidas asjad käivad. Seda enam, et ta on selline veits kokkuhoidlikum inimene ja alles alustava ettevõtjana ehk veidi rohkem mures oma väljaminekute pärast. Kahju teisest veits.

Vaikselt üritan mõned endale veel igaksjuhuks sebida, kuna üldse ei tea mis SRMist lähiajal saama hakkab. Ja hea oleks omada varuvariante ka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s