filmiõhtu pliksidega

Kuna nädalavahetustel on kõigil koguaeg nii palju tegemist, siis tegime paar nädalat tagasi tüdrukutega hoopis nädala sees ühe väikese filmiõhtu – muidu vist ei jõuakski keegi kunagi kokku saada, sest koguaeg on keegi kuskil ära.

Esialgne plaan oli et teen lihtsalt natuke midagi süüa ja aga kuidagi kukkus nii välja, et kõik tõid nii palju süüa kaasa, et sõime kõik jõhkralt üle, pakkisin suure osa teistele veel koju kaasa ja sõin ise näiteks Kasondi tehtud pirukaid ja Jane toodud kooki veel nädalalõpuni. Kõike ei jõudnudki ära süüa mis sellest õhtust üle jäi – osa läks lihtsalt enne pahaks. Ma ei tea mis meil täpselt arus oli kui nelja peale mingi 15 inimese söögi kokku kahmasime (näiteks 7 erinevat magustoitu haha), aga nii vist juhtub kui igaüks natuke midagi toob.

2016-07-05 18.28.39eelroad :D

2016-07-05 19.40.14

2016-07-05 18.11.48siin on reaalselt kaks tervet šokolaaditahvlit sees :D

Film ise (Me Before You) läks minust suht mööda, sest pool filmi oli heli paigast ära ja siis ma kuidagi ei saanudki sinna õigele joonele ja nutta ulguda, nagu pool maailma vist on ulgunud seda filmi vaadates. Millest oli muidu kahju, sest mulle üldiselt meeldib vahel üks hea peatäis nutta mingeid kurbi filme vaadates :D

2 thoughts on “filmiõhtu pliksidega

    • elkspelks says:

      oo ma ei teadnudki et sellel teine osa ka. Peaks ka siis välja kaevama selle raamatu.. Aga kuidas sellel teine osa kui…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s