Kayla Itsines BBG äpp vaid 1 dollariga!

Kuna tean, et minu sõprade ja lugejate seas on nii mõnigi trennisõber, siis kirjutan siia ka tänase päeva suurest trenniuudisest! Need keda BBG või muud sellised asjad ei huvita, võivad senikaua rahuliku südamega  Youtubes kassivideosid vaadata.

Tean, et nii mõnedki on rääkinud et tahaks ka BBG teha, aga see äpp on ikka natuke kallis ja ei taha seda raha eriti maksta. Teie palvetele on vastatud! Seoses BBG Android Appi välja tulekuga on Kayla nüüd välja käinud hoopis sellise pakkumise, et uued liikmed saavad 12 nädalat äppi kasutada kõigest $1 eest! Kusjuures nii Androidi kui iPhone’i kasutajad. Tavaline hind on umbes $55-$65, olenevalt sellest kas maksad kõik korraga ära või kuu kaupa. Nüüd ma käin ja kuulutan seda kõigile, sest minu arust on tegemist ühe ülihea trennikavaga ja kuigi see äpp ise on vahepeal veits väärakas, siis seda $1 on ta kohe päris kindlasti väärt! (no tegelt on seda $65 ka, mis ma siiani olen maksnud, aga see selleks!)

Jaaaa.. ma olin nüüd ka ulmekaval – lõpetasin oma vana kasutaja ja maksed ära ja tegin teise emaili aadressiga uue kasutaja ja lõikasin ka ilusti kasu sellest $1 dollari pakkumisest. Muhahahha *rubbing hands together*

Muidugi on seal tingimustes kirjas et kui 12 nädalane prooviperiood läbi saab, tuleb hakata maksma tavapärast $19.99 kuutasu, aga selle saab endal telefonist ilusti ära keelata – automaatsed maksed siis. 12 nädala möödudes telefon lihtsalt  küsib su käest, et mis sa edasi tahad teha, canceldada või hakata maksma. Selleks ajaks oled tõenäoliselt juba selgeks saanud, et see $19.99 kuus on täiega väärt seda!

Kayla Itsines trennikava, äpp, app, android, iphone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s