basseinitsillid ja paadiostud

Eelmine nädalavahetus oli tavalisest pikem – kuna Maiksu töö juures oli ametlikult veel puhkenädal, aga tema lihtsalt läks nädal aega varem tööle tagasi (E-N), siis reede oli tal vaba. Reedel tsillisime niisama, käisime väiksel kaltsukaringil ja mingis huvitavas toitlustusasutuses lõunat söömas. Selline rahulik päev.

Laupäeva hommikuks oli Maik Andyga kokku leppinud, et läheb aitab tal väikese hobikatamaraani ära tuua, mille Andy just ostnud oli. Mingi tüüp tahtis lihtsalt oma vanast paadist lahti saada, kuna see oli suht katki ja müüs selle kõigest saja dollariga Andyle. Nüüd Andy ja Maiks hakkavad seda korda tegema. Andy ja Kati jaoks on tegemist tõesti hea ostuga, sest Andy on ise hull purjetaja ja nende maja on otse järve ääres ja neil on oma hoovis isegi paadisild täitsa olemas. Paat tahab küll natuke tööd, aga tundub tuleb üks huvitav projekt. Tüübid leppisid siis kokku, et käivad kiirelt hommikul kell 7 ära, siis ülejäänud päev ka vaba. Selliseid plaane tehes tavaliselt miski muidugi plaanikohaselt ei lähe ja vaevalt olid Maik ja Andy pärast paadiostu kilomeetrikese ära sõitnud, kui treilerit ja autot ühendav metallosa pooleks läks ja kogu see kupatus autole tagant sisse sõitis. Vedas muidugi, et treiler veel elektrijuhtmega auto külge kinni jäi, muidu oleks otse teelt välja sõitnud mingile lambifarmerile majja. Õnneks midagi hullu ei juhtunud, autol on aint mõned väiksed täkked. Paaritunnisest tripist sai lõpuks umbes 6-7 tunnine, kuna Maiks pidi siis selle treileri kokku tagasi keevitama, aga keevitusaparaat oli mingi sitanikerdis ja kuumenes üle miljon ja neliteist korda. Ja siis veel natuke.

Samal ajal koristasin mina rahulikult kodu ja mõtlesin, et sätin end mingil hetkel ka siis Kati ja Andy juurde ja hängin nii kaua tüdrukutega (Katil ja Andyl on ka kaks tütart, neljane Allegra ja kahene Bethany), et sealt lühem maa hiljem ühele üritusele minna, kuhu meid kutsutud oli. Kuna Andy ja Kat elavad meilt päris kaugel, pidin ühistranspordiga minema. Hakkasin siis vaikselt trammiga trippima. Poole maa peal pidin trammi tegelikult bussi vastu vahetama aga kuidagi sattus nii, et läksin viimased 5 kilomeetrit hoopis jala/jooksuga. Väljas oli mõnus 30 kraadi sooja aga vaikselt hakkab keha selle kuumuses sportimisega tegelikult juba harjuma ja isegi jooksmisel pole väga viga. Kati juurde jõudnuna sukeldusin suht kohe basseini ja jäin sinna mingi pooleks päevaks :D Riietasime lapsi palmilehtedesse ja pidasime eluplaane, mõnus.

Kui Maiks ja Andy lõpuks koju tulid olime tegelikult juba varem Joonase ja Triinuga kokku lepitud basseinikale ja grillile mingi 3-4 tundi hiljaks jäänud. Panin kiirelt uued kuivad ujukad selga (üks endast lugupidav neiu kannab ikka kahtesid ujukaid kaasas eksole), hüppasime poest läbi ja suundusimegi juba uue basseini äärde tsillima. Seal hängisime-tsillisime siis kuni hiliste õhtutundideni, hiljem kolisime veel kolmanda basseini äärde mullikasse ja aurusauna tsillima.

2016-01-09 09.53.08

2016-01-09 12.19.57

2016-01-09 12.25.39

2016-01-09 11.32.09

2016-01-09 13.41.42

2016-01-09 15.40.18

Pühapäeval käisime Madde ja Reimoga Tallebudgera Creeki ääres niisama rannas peesitamas ja paddle boardimas. Tallebudgera Creek on selline jõeke, mis ookeanisse suundub ja kus jõele kohaselt ei ole suuri laineid, seega on see lastega perede seas üpris popp koht. Panime siis kogu oma laagri sinna jälle püsti ja passisime niisama. Mingil põhjusel oli hästi laisk päev ja keegi eriti midagi teha ei viitsinud, sõime ja jutustasime seal niisama. Nats ikka paddle boardisime ka :P

IMG_2816

IMG_2850

IMG_2867

paddle

One thought on “basseinitsillid ja paadiostud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s