Tasmaaniast Gold Coasti, Ma-ei-tea-mitmes-päev: Nambucca Heads

Pärast kahte päeva Port Stephensis tuli meie reisiseltskonda täiesti enneolematu muudatus. Nimelt sõitsime ühe tunnikese võrra lõunapoole tagasi ja viisime Maiksu Newcastlesse rongi peale. Rongiga seikles Maiksuke Sydneysse ja lendas sealt siis edasi (tagasi) Tasmaaniasse, kus tal oli veel üks eksam vaja ära teha, et ilusti aasta ära lõpetada.

Kui Maiksu maha olime pannud, võtsime ise suuna põhjapoole – algul plaanisime ainult nats sõita ja siis kuskil poes käia, aga kuidagi ootamatult sai “veitsast maast” peaaegu 400km. Ühel hetkel sattusime mingisse suurde praamijärjekorda, ainult, et mida polnud olid praam, sadam, ookean ja muud asjad mis on vajalikud praamijärjekorra tekkeks. Ehk siis tegelt oli juhtunud mingi õnnetus ja tee oli kinni pandud. Seisime seal siis mingi tunnikese ära ja hakkasime uusi plaane tegema. Ümber selle ummiku sõita ei olnud võimalik, nii et meile jäi kaks valikut – passida seal kus olime või sõita tagasi lõunapoole. Levi eriti ei olnud, aga mäletasime, et just mõned kilomeetrid enne keeras maantee pealt maha üks väike teeke ühte väiksesse ookeaniäärsesse linna. Mõeldud-tehtud – sõitsime siis tagasi lõunapoole.

Sel õhtul lõpetasimegi siis sellises väikelinnas nagu Nambucca Heads. Tegemist oli ühe päris nunnu linnaga, kus oli suur kogus pensionäre ja väga väike kogus teisi vanusegruppe esindavaid inimesi. Karavanipargis panid vanakesed peo püsti, mis kulmineerus umbes kell pool 7 õhtul sellega, et…. trummipõrin… kõik läksid oma karavanidesse ära telkut vaatama!  Osad naabrid olid meie pärast isegi mures, nähes et meil on terve pudel Moscatot kahe peale (mis on teadupärast kordades lahjem kui vein) ja et me selle enne söömist lahti tegime. Hoia ja keela, mis sa selle hukkas noorusega peale hakkad!

Meie kruiisisime nagu kõikidest noortele neidudele mõeldud Hollywoody komöödiatest näha võib –  aknad lahti, muusika lõugamas, ise täiega kaasa üürates – mööda linna ringi. Normaalne. Sisterhood of the travelling pants. Vahepeal võib küll käituda nagu 16aastane. Või siis koguaeg, ega ma kätt ette ei pane.. kui soovite.

2015-10-24 15.50.53

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s