Narawntapu

Kuna laupäeval oli erakordselt ilus ilm, siis otsustasime väljasõidule minna. Minul läks hommikul juba eriti vara uni ära, nii käisin juba seitsme ajal natuke linna peal jalutamas ja kohvi joomas, nii et kui Maiks kella 9 ajal ärkas, olid mul juba suured plaanid. Nagu ikka, eksole :D

Viskasime siis kiirelt mingid asjad kokku ja võtsime suuna Launcestonist vähem kui tunni aja kaugusel asuvasse Narawntapu rahvusparki. Pargis eriti rahvast ei olnud, tegime kiirelt ühe umbes kaheksa kilomeetrise matka ühe pisikese mäe otsa – jooksime umbes 42 korda “peaaegu” mingi väikse wallaby või pademeloni otsa ja nägime isegi paari päris suurt känguru. Neid tavaliselt siin Tasmaanias väga palju näha ei ole.. või noh, võrreldes South Australiaga on neid ikka väga vähe. Selle eest on siin aga igasuguseid suuremaid ja väiksemaid närilisi rohkem kui küll, teeääred on koguaeg laipu täis. Sellest kirjutasin mingi viis aastat tagasi pikemalt ka selle postituse lõpus.

Pärast matka leidsime aga ühe ägeda kämpla, kus natukene aega kalapüüki teesklesime. “Teesklesime” sellepärast, et tegelt me juba ammu ühtegi kala saanud ei ole, nii et sama hästi võiks lihtsalt ilma konksu ja söödata õnge rannaliivale püsti panna ja teeselda, et püüame kala. muhahaha

2015-08-22 13.46.06

2015-08-22 15.06.45

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s