Elu ongi üks suur festival!

Linnaseiklustest siis ka natuke.

Esimesel veebruaril käisime Eveli sünnat tähistamas (kirjutasin alguses tühistamas, haha.. see on siis kui saad juba liiga vanaks, siis iga aasta tühistad ära oma sünna! by Elina). Sattusime sellisesse kohta nagu Casablabla, kus sai igasugu erinevaid toite degusteeritud ja ühte huvitavat trumminelikut kuulatud. Öösel käisime veits klubis ka – suht kole oli (no jees, ausad oleme eksole) – ei ole ikka mingid sellised träna-kommi-klubid meie masti värk. Kuskil sellisel tavalisel mainstream, r’n’b, radiopopi diskol võin ikka käia, aga vaibakloppimine ja pahupidi silmadega proteiinimusklid ei ole minu teema. Aga, peaasi et endal on tore ja lõppkokkovõttes oligi!

935141_10201378904573128_1577193915_n

1560757_10201378904973138_1410479251_n
Üleeelmisel nädalavahetusel käisime ka pubirallil, mis oli ka päris vahvel ettevõtmine. Kord poole aasta jooksul või uude linna kolides on sellised asjad isegi täitsa okeid, saab ühe korraga mitmeid erinevaid kohti näha ja kiiremini selgeks, et kus on mõtet käia ja kus mitte. Lõpetasime selle õhtu jälle meil, kell-5-hommikul piibuga :)

Eelmisel nädalal algas Adelaides kauaoodatud Festival Season! Praegu näiteks on käimas üks suuremaid festivale nimega Fringe, mis hõlmab endas veel väiksemaid festivale ja tuhandeid-tuhandeid üritusi. Seisneb see siis erinevates kontserdites, etendustes, tsirkustes, näitustes jne. Näiteks meeletult palju on erinevate koomikute showsid ja kõiksuguste indie-bändide kontserte. Ühel õhtul võib üle linna olla Fringe’i raames koguni sada erinevat üritust toimumas, nii et täiesti arusaadavalt on meil väga raske sealt hulgast mingit valikut teha. Käisime loomulikult avaparaadil, mis oli mõnes osas ikka korralik friikide kokkutulek (no näiteks osariigi panka esindas transvestiit-strippar). Häid pilte kahjuks ei ole, sest… inimeste pead on liiga suured! (ja see et mul polnud fotokat kaasas ei mängi üldse rolli, eks!)

Pildid Elina telefonist Jaanuar-Veebruar

20140214_210725

20140214_211036

20140214_213458
Mu siirad vabandused kehva kvaliteedi pärast aga ma jätkuvalt usun, et üks kehva kvaliteediga pilt ütleb rohkem kui mitte ühtegi pilti, nii et elab üle :)

Pärast paraadi käisime veel ühel koomikute show’l, kus neli koomikut + õhtujuht tegid lihtsalt 4 tundi järjest nalja. Väga-väga äge kogemus, kindlasti tahame veel minna sellistele üritustele – aga ootame Raidu ära, siis  saab tema ka selle übertuusa kogemuse osaliseks.

Valentinipäeval käisid Maiksul päkapikud ja tõid ühe suure rahapaja, mille eest sai lunastada endale suht unelmate kalastusvarustuse. Seda käisime siis järgmisel õhtul ka katsetamas – sõitsime autoga ühte randa, parkisime ennast otse liivale, kaljude ja lainete vahele ja hängisime seal kuni keskööni – kala väga ei saanud, küll aga krabisid.

Eile käisime Garden of Unearthly Delightsis, mis on siis selline Fringe’i raames ehitatud park-ala, kus igasuguste show’de telgid, llõbustuspargi atraktsioonid, söögi-joogi telgid ja niisama tore hängimine. Oli ühe hästi toreda sõbra ärasaatmispidu – tema lendas nüüd aastaks Filipiinidele ja Indiasse elama, kus tahab oma reisiromaani lõpuni valmis kirjutada. Soovitan vaadata tema raamatu promovideot siit – ei ole küll mingi ülisuperhea kvaliteet, aga väga muhe vaatamine ja meie elame tema seiklustele väga kaasa! Pauliga koos oleme päris mitmeid asju ette võtnud ja kurb on näha teda minemas – üks sümpaatsemaid inimesi, keda oleme 2013. aastal kohanud!

20140216_225910

One thought on “Elu ongi üks suur festival!

  1. Marje says:

    Hei, nüüd kus sul JÄLLE külalised on, pole sul ilmselt aega “komme” lugeda, kuid jõudsin alles eile koju ja täna, mis ma näen! Ellu on ühel päeval kirjutanud terved pikad lood, ja just ikka sel päeval, kui ma ära sõitsin. Pildid mulle meeldivad, eriti looduspildid, nad on sul väga head. Varem olid (sorry) tekstid ka veits paremad ja ajasid mind väga naerma, aga ju sul on siis ajaga nappus käes, et nii harva kirjutad. Meil emps-paps ka käivad ikka kiibitsemas, kas sa oled midagi lisanud ja tänu Raiduka “tabletile” andis mamps vist vihje, et tahaks nagu ka seda asja: talle väga meeldis. OK, olge ikka mõnusad ja terved ja edenege oma tegemistes. Me läheme neljapäeval Marokosse, niisiis ei saa ma jälle nädal aega su postitusi lugeda. Tervita Inxi ja Raitu ka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s