Palun mulle üks konditsiooner! Pakkida pole vaja, hakkan kohe kasutama.

Pärast oma viimaset tripikest oleme siis enamvähem niisama Adelaide’i vahel töllerdanud – ainult paar korda kuskil ühe päeva kaupa ära käinud. Üks väga suuri põhjusi, miks kohe üldse kodust välja ei kisu, on siinne ilm. Jaanuar möödus ikka suht kuumalainete tähe all – kokku tuli vist veits alla 10 päeva kus oli üle 40 kraadi sooja. Ja isegi kui ei olnud 40, siis 35-38 oli ikka. Ja linnas elades on see päris õudne – õhk lihtsalt seisab ja jahutust saabki ainult konditsioneerist.

Sellele vaatamata vahel ikka kuhugi jõudsime ka – näiteks käisime Eveli ja Joosepiga Adelaide’i Botaanikaaias. Ei, ärge kartke, mingit mustmiljonit lille pilti siit ei tule.. Meil oli suht tund aega ainult, et see läbi käia (ja ega kauem ei olekski suutnud, ebareaalselt palav oli). Aga iseenesest tore atraktsioon – sinna tuleks järgmise aasta kevadel tagasi minna.

Agaaaa, üks pilt ütleb rohkem kui mitte ühtegi pilti, nii et laske hea maitsta:

IMG_7022

IMG_7033

IMG_7042

IMG_7044

IMG_7069

IMG_7080

IMG_7083

IMG_7086

IMG_7124
K
rt tagantjärele vaatan, et tuli ikka jube fauna see värk siin. Sorrüü!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s