Jalgrattaseiklused vol 2

Nii. Pärast mu seda väga meelelahutuslikku jalgrattalugu, oleks vist aus teatada, et MUL ON NÜÜD JALGRATAS. Maiks ostis! Tuli kohe nii koju, et tuhat lisavidinat kaasas, kõik lisatuled, pumbad, pudelid, kiivrid, korvid jne. JA KELL. Kell on põhiline, jalgrattast on tegelt suht savi. Muhahaha.

Ei tegelt ka, kell on lahe.

Oma uue kellaga olen ikkagi nüüd vastutustundlik liikleja ja annan alati väga kõvasti märku kui inimestele selja tagant lähenen.

Käin siis oma uue kellaga sõitmas. Leidsin ühe nii ilusa koha, et lausa lust on sõita! Kahju on aint see, et see ilus koht on kodust natuke kaugel ja enne peab kuskil autode ja majade vahel mingi 4 km pläristama, et üldse rajani jõuda. Ja noh, kui siis seal mingi oma 10-15km veel otsa sõita, siis lõpuks olen ikka kodust megakaugel. Aaga tegelt suurt vahet pole, peaasi, et kella lasta saaks. Suurest harjumusest lasin ühele maasturijuhile ka, ahv ei saand midagi aru. Eeldan, et tal Beyonce laulis nii kõvasti, et ma oleks oma kella võinud sama hästi Eestis tinistada.

Siin kella pilt ka:

download

Okei-okei. Nali naljaks. Tegelt on ikkagi ratas põhiline. Vist. Pilti mul kahjuks ei ole teile näidata, sest väljas on must öö ja ei hakka praegu seal kuuriukse vahel toimetama. Nii kaua kui ratta pilti pole, võite ikkagi seda kella vahtida.

Mõned korrad olen siis seal sõitmas käinud ja mõned korrad siin niisama kodu lähedal toimetanud. Pilte ma seal eriti teinud ei ole, ainult terve hunniku videosid (mis on võrdlemisi ohtlik ettevõtmine – lihtsalt et te teaks. Aga no worries, mul on kõik jäsemed alles!)

höhöhöhö ma olen nii naljakas

tegelt mul lihtsalt pole mitte midagi rohkem öelda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s