Puhkepäevad

Eelmine nädalavahetus oli meil üks väga-väga tore aeg :) Minu nädalavahetus hakkas juba reedel – käisime Chrisiga (tööChris) kohvikus ja tegime tulevikuplaane (meil hakkavad suured asjad juhtuma varsti!) ja pärast brainstormisime tema juures ka. Et oli nagu töö aga tegelt ei olnud ka. Chrisi naise Karissaga pidin õhtul trenni minema, aga kahjuks ei jõudnud. Aga selle eest oli meil päris naljakas tunniajane autosõit :)

Laupäeva hommikul pakkisime ennast kokku ja läksime loodust avastama. Käisime ühes kohas nimega Waterfall Gully, kust algab palju erinevaid matkaradu. Ma ei tea, mis mul arus oli kodus riietudes, aga jalanõusid ma nüüd küll matkamise järgi ei valinud :D Mingi tavalised, eriti õhukese tallaga linnasussid :D Aga noh, selliste asjade taha pole mul kunagi midagi jäänud (Meenutan teile, et selle Hispaania matka 111km/5 päeva kõndisin ju ka mingite Hinnapommi tennistega läbi). Juba tee Waterfall Gullysse oli väga-väga põnev, ma ei osanud siit Adelaide’i külje alt küll midagi sellist oodata, natuke tuli isegi Queenslandi tunne peale :) ja Täitsa tore oli üle pika aja metsas mütata ja kindlasti läheme veel! Nägime palju-palju ilusaid linde ja kahel korral koaalasid ka. Esimene koaala keda nägime oli eriti lähedal ja madalal puu otsas, tegi natuke showd ka isegi :) Ootan väga juba järgmist korda… ja kindlast riietun siis paremini! (ma nägin suht nagu mingi Ida-Saksa turist välja seal metsas oma fotoka, susside ja teksadega :D).

Pärast seda läksime randa, Maiks käis natuke kalal, mina ujumas (jube sogane vesi oli, mingid halvad tuuled). Pärast pikutasin niisama ja lugesin raamatut ja Maiks loopis eemal jetty peal lanti. Päike loojus ja elu oli ilus.

Pühapäeval pidime asjalikud olema. Aga no ei saaaaanud, nii ilus ilm oli väljas! Lükaksiem siis jälle oma asjad kokku ja sõitsime otsejoones randa :) Seekord leidsime ühe sellise natuke vaiksema ranna, kus eriti palju rahvast ei käi. Mina käisin ujumas ka, Maiks veel vette ei kipu, tema jaoks veel natuke liiga jahe. Pikutasime seal rannas ikka mitu head tundi – mina lugesin raamatut ja Maiks käis vahepeal kala püüdmas.

Terve nädalavahetuse põhimõtteliselt süüa ei teinudki vist. Lihstalt kulgesime ringi ja sõime seal kus juhtus. Tore oli.

Collages32013-09-28 Waterfall Gully and Henley Beach1 2013-09-28 Waterfall Gully and Henley Beach2

IMG_4957

 

Rohkem pilte seal kus alati.

One thought on “Puhkepäevad

  1. Maldar says:

    Maiks püüab pidevalt kala aga sellest sa ei kirjuta, mida te selle püütud
    kalaga hiljem peale hakkate…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s