Sünnipäev :)

Minu sünnipäev oli üks täitsa tore päev! Hommikul ärkasin üles ja läksin pesema, Maiks selle ajaga meisterdas köögis natuke hommikutoodangut. Hommik oli kuidagi eriti tore, sain kõigepealt Maiksu käes oma kingitused kätte: uue telefoni Samsung Galaxy S4 ja ühe pisikese hõbeketi, kus üks oluline sõnum peal :)  ja lilled :)

Esimese asjana, kui arvuti taha istusin, oli kuidagi juhuslikult (või Maiksu abiga, siiani ei tea) Facebook õige koha pealt lahti ja nii oligi juba hommikul vara ootamas mind üks väga väga väga väga tore video. Esimese hooga, kui pihta sain millega tegu, ütlesin Maiksule, et ma ei saa seda tööle panna ju, muidu tuleb jälle hirmus nutt peale. Aga üle elasin, sellise poolnutuste-poolnaeruste emotsioonidega (videot saab altpoolt vaadata, loodan et artistid ei ole väga häbelikud). No tõesti, üks ägedamaid asju, mis mulle kunagi tehtud on! Aitäh!!

Siis läks Maiks tööle ja mina jäin koju.. ka tööd tegema. Jõudsin siis vaevalt maha istuda kui ukse taha tuli üks onu ühe pääääris suuuure lillekimbuga :) Härra ülemus oli ka ikka sünnipäeva meeles suutnud pidada.. tegin küll oma arust nendest lilledest pilti ka, aga ei tea kuhu see pilt sai.

Päeva jooksul sai siis kõiksuguste inimestega interneti ja telefonida vahendusel räägitud ja oli üks väga väga väga mõnus päev! Üks toredamaid hetki ever oli Eveli väike salakingitus mulle – saatis mulle paar pilti sellest, mis ta 2006. aastal minu kohta oma päevikusse (plikade värk noh :P) kirjutas. Eriti südantsoojendavad on sellised… mitte-päris-kingitused-aga-tuhat-korda-paremad!

Õhtul käisime ostsime ühest choclaterie’st läbi ja ostsime..kaks pisikest maailmaparimatšokolaadikooki. Eks nad maksid ka umbes sama palju kui tavaliselt üks suur tort. Praegu, kui seda kirjutan on kõht eriti tühi ja see kook tundub lihtsalt nagu mingi eriti eriti eriti kauge unenägu, sest ei saa ju ometi reaalsuses nii head asja olemas olla.

Sõitsime siis oma kookide Windy Pointi. Windy Point on üks selline kõrgem mägi, kust avaneb linnale väga-väga äge vaade. Päeval ma arvan, et seal ei olekski nii palju vaadata, aga õhtul, kui kogu linn on tuledes, on küll tore! Istusime siis seal kivimüüri peal kahekesi ja sõime oma kooke. No nii hea oli!

Eesti poolt on ka juba mõned pakikesed tulnud ja kuuldavasti tuleb veel. Vahvel, kui on osad asjad, mida ise ei oskagi igatseda, aga siis teised tuletavad oma pakikestega meelde. IIRISKOMMID 4 LIFE!!

2013-09-30 Pildid sünnakinkidest

 

20130917_215614 IMG_20130917_222946 (1)

5 thoughts on “Sünnipäev :)

  1. Mirjam says:

    Meil on telefonis sama shrift! Aga no tõesti, lausa fantastiline video! ;) Ja kett on imeline :) ja üldse! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s