Cairns

Pärast raftingut sõitsime Cairnsi, kus meil oli juba kolmeks ööks üks korter renditud. Korter ise oli kena ja asukoht superhea – kesklinnas, kõikide poodide ja laguuni vahetus läheduses. Esimesel õhtul käisime väljas söömas – Omar tahtis väga krokodilli ja känguru proovida ja me teised tahtsime niisama midagi süüa. Natuke kahtlane restoran oli ausalt öeldes ja peab vist minema ruttu kuhugi veel sööma, et see kogemus ära ununeks :D

Teisel päeval tahtsime minna laguuni äärde tsillima. Kõndisime siis hommikul vara kohale, kui avastasime, et kolmapäeviti tehakse laguun alles kell 12 lahti. Läksime siis hoopis väikesele suveniirituurile, jalutasime sadamas ja käisime söömas ka. Veits pärast 12 läksime siis laguuni äärde ka – päevitasime, ujusime ja rääkisime niisama juttu. Maiks ja Omar istusid terve aeg varjus ja olid natuke mittesuvised :D Lõpuks otsustasime, et läheme parem oma korteri basseini äärde, siis poisid saavad vähe mugavamalt varjus istuda ja õlut juua. Mingi tunnikese hulpisime siis seal basseinis ka :)

Õhtul mõtlesime välja plaani, et poisid lähevad kalale ja meie šoppama. Päris naljakas oli, läksime mingisse keskusesse, kus enamus poed pandi suht kohe kinni kui me kohale jõudsime ja nii me siis šoppasimegi Kmartis mingi 2 ja pool tundi vist. Väga huvitav kogemus nii kaua ühes poes olla. Ja igav ei hakanudki :D

Neljapäeval läksid Maren ja Omar sukelduma ja meil oli niisama lebopäev. Eriti midagi nagu ei teinudki. Õhtul valmistusime oma uueks tripiks. Kuna seekord oli kavas kämpamine ja metsaelu, siis tegime õhtul natuke sööke ette valmis ja käisime poes varusid täiendamas jne.

Üldkokkuvõttes võib öelda, et väga toredad linnapäevad oli Cairnsis. Tore oli linnale nii lähedal olla ja tore pesa oli ka. Ja muidugi me ise olime kõige toredamad, eksole :)

 

One thought on “Cairns

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s