hit the road, Jaak

Üleeile õhtul läksime siis nagu korralikud lapsed kunagi, väga varakult magama. Äratus oli meil siis kell ühest öösel ja kell kaks hakkasime juba Devonporti poole sõitma. Me Lauraga üritasime ikka natuke und ka näha aga sellest ei tulnud väga midagi välja. Koos hommikuvalgusega jõudsime praamijärjekorda. Praam oli ikka täpselt sama tüütu kui eelmisel aastal. Väga rahvast täis pressitud, üle mõistuse haigete reeglitega ja niiiiiiiii igav. Hängisime peamiselt kinos, vaatasime filme, magasime, sõime, vaatasime veel filme ja teate ise kuidas see ring edasi läheb :P

Õhtupimeduses jõudsime Melbourne’i. Meie seekordne Melbourne’i uudistamine piirdus tegelikult läbisõiduga. Kuna oli juba õhtu ja meie öö-päeva suhted olid veits segamini, oli meil plaanis sõita Melbsist u 100km välja ja jääda sinna ööbima. Käisime veel Geelongis väiksel toidušopingul ja jõudsimegi Torquay karavaniparki.

Torquay on selline väike vahva surfilinn, kus üks surfipood on teises kinni ja mida loetakse siis Victoria osariigi kõige paremaks/tuusemaks/lahedamaks/vanemaks surfikohaks. Täna hommikul käisime infopunktis Great Ocean Roadi kohta teavet ammutamas ja kohtasime seal tädisid, kes olid kõik ennast kuningliku pulma puhul väga väga väga ja siis veel natuke ja veel natuke ja natuke väga palju kokkuvõttes ära meikinud ja kandsid tiaarasid. Austraallased võtavad kõike, mis kuningliku perega seotud, ülimalt tõsiselt. Nende jaoks on kuninganna ju ikkagi „meie kuninganna“ ja kõik need jutud.

Tänase päeva plaan on siis Great Ocean Road ja ööbimine sellises toreda nimega kohas nagu Warrnambool (meie slängis Somnambuul) :)

2 thoughts on “hit the road, Jaak

  1. MM says:

    Paistab, et teie tänane päev ei ole enam “õunakorjamine”. Nii kiire/lõbus/tore/huvitav on, et isegi blogg’isse ei ole aega midagi üles panna. Vägisi peame “kartma”, et aeg on käes, kus keegi võib jälle ukse tagant välja hüpata hüüdes “..siin me oleme..”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s