terä-terä

Mul tuli meelde, et ma ei olegi teile kõige suuremast lotovõidust rääkinud! Paar nädalat tagasi saime mõned-sajad dollarid rohkem palka kui ära teeninud olime ja keegi ei olegi seda siiamaani tagasi tahtnud! Loomulikult läksime kohe järgmisel päeval Andrewle ka ütlema.. aga kuidagi vahvasti kukkus see välja, et eelmisel päeval olime just temaga naljatlenud, et tahaks palgatõusu ja kui ma talle siis ütlesin, et ta enda teadmata andiski meile palgatõusu, siis ta tegi lihtsalt üllatunud näo ja sinnapaika see asi jäigi. Kui teil tekib nüüd küsimus, et kuidas üldse saab rohkem palka maksta, kui tegelikult tööd tehtud on, siis meil siin on siuke süsteem, et me ise ütleme, palju tegime ja vastavalt sellele saame palka.. mõnikord tekivad selle käigus mõningad infoaugud ja nii võibki välja kukkuda, et saad rohkem palka. Siiamaani oleme ilusti kõik tagasi andnud aga sel korral ei tundnud keegi selle tasaarvelduse vastu huvi :)

ja eile võitsin pärislotoga ka natuke jälle :)

2 thoughts on “terä-terä

  1. ingrid says:

    2011 on ju sinu aasta nii et võta sellest mis võtta annab. järgmine tuleb ju alles 12 aasta pärast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s