done. genius. best thing in the world.

Eelmisel nädalal käisime Lauraga Hobartis väiksel šopingul. Kuna mu telefonon jätkuvalt kadunud, pidin käima Telstras ja endale uue SIM-kaardi küsima. Kulgesime siis ka niisama Elizabeth St. Kaubamajas ringi. Meeletud allahindlused olid igal pool! Kuna meil algas nüüd sügis, siis kõik suvehilbud on eriti soodsad. Käisime näiteks sellises poes, kus lihtsalt oli hullumeelne kogus erinevaid naiste hilpe (noh, konkreetselt hilpe – ilusad, aga mitte väga kvaliteetsed.. ja sellised lihtsad, natuke kangast ja kaks-kolm õmblust).. ja väga paljud neist maksid $2.50. Ja need, mis ei maksnud nii vähe, maksid ka mingi 5-10 dollarit. Me siiski peast päris segi ei läinud ja kõndisime sealt poest sama targalt tühjade kätega välja.

Samal ajal käis Maiks kalal ja sai kaks flatheadi. Ma peaks vist selgitama, miks mina kalal ei käi. Kuigi mulle meeldib tegelikult kalal käia, siis ei meeldi see mulle siiski see nii väga, et tahaksin igal vabal päeval hääletada 30-40km kaugusele, kuhu kusjuures tavaliselt ei saa otse, vaid peab mitu korda hääletama. Usun, et nüüd, kui oleme värsked autoomanikud, läheme šoppame ka mulle õnge ja saan ka mina kalal käima hakata. Minu suurim unistus teemas kalapüük oleks aga hoopis see, kui keegi õpetaks meid rock lobsterit püüdma ja kui me ka endale vajalikud load saaksime.

Pühapäeval korraldasime niisama elu ja Maiks käis jälle kalal. Meie Lauragakäisime jalutamas ja ka virsiku ja põldmarja raksus. Saime päris hea noosi, vaatamata sellele, et virsikute kogus piirdus ühega.. ja seegi oli toores…

Esmaspäev-teisipäev käisime siis tööl. Korjasime tunnipalga peal Galade teist ringi ehk siis neid õunu, mis vahepeal vähe punasemaks on läinud. Kummalisel kombel ei olnud üldse halb korjamine ja mulle tegelikult pakkus päev läbi pinget see mõte, et huvitav kas me teeniks tükitööga korjates rohkem. Andrew on aga siuke sell, et kui on halb korjamine, siis ta paneb meid tunnipalga peale, et me ikka kiirnuudlite rahast rohkem teeniksime.

Kolmapäev- neljapäev olid siis vihma tõttu vabad ja ühel neist päevadest otsustasime siis lõpuks selle autokese, mille peale mõned päevad juba keelt limpsanud olime, ära osta. Teisel päeval ostsime selle siis ära ka. Autoks on siis Holden Jackaroo ja tegemist on nelirattaveolise autoga. Siiamaani oleme ostuga rahul – ruumi on normaalselt ja auto tundub heas korras (lasime mõningatel onklitel enne ostu üle ka vaadata). Autoostu tähistasime.. ee koogiga, mida sõime koos jäätisega.. ja kookoshelveste ja sooja ülimagusa šokolaadijoogiga ja veel natuke šokolaadi-piparmündi TimTame ka kõrvale. Saja aasta magusalaks!

Neljapäeval käisime siis  Snugi kose ääres. See oli selline väike 2km matk läbi mõnusa vihmametsa ühe eriti vihase kose juurde. Oleme siinamil küll suuremaid koskesid näinud, aga tänu viimaste päeva rohkele sajule, oli see kosk ikka väga veerohke ja kiire. Isegi päris kaugel kosest seistes oli nägu, juuksed ja riided veepritsmetest täiesti märjad.

Reedel käisime jälle tööl. Aga kuna eelmised päevad olid vabad olnud ja reeded on tavaliselt ainult 6-tunnised päevad, siis ei olnud üldse sellist tunnet et oleks tööl või et kohe-kohe algaks nädalavahetus. Korjasime tunnipalga peal Galasid ja ajasime niisama Robiga lolli juttu. Andrew korjas ka natuke ja muidu muudkui käis ja kiitis meie uut ostu :)

Laupäeval otsustasime siis lõpuks Hartz Mountainsisse minna ja sealsesse mäetippu ronida. Oleme seal juba kaks korda eelmisel aastal käinud, aga kunagi polnud mäe enda otsa veel roninud – tavaliselt käisime ainult sõnajalgu ja koske imetlemas. Ma ei tea kas te mäletate, aga eelmisel aastal panime sealsetest sõnajalgadest ka mõningad pildid üles. Eelmise aasta lugu saab lugeda siit ja pilte vaadata siit. Uued pildid peaksid ka varsti ilmuma. Sel aastal läksime ju oma kaks kuud hiljem kui eelmisel aastal ja sügisene mets ei olnud kindlasti nii uhke kui eelmisel suvel. Koses oli küll veidi rohkem vett, aga muidu olid lood suht samad. Mäe otsa ronimine oli muidugi lahe ettevõtmine, aga kurb oli see, et oli väga-väga-väga pilvine päev ja me tegelikult ei näinud sealt mäe otsast mitte midagi. Hea, et veel üksteist ära ei kaotanud. Samas turnimine oli ikkagi vägev ja äkki viitsime kunagi tagasi minna ja selle värgi seal ka selge ilmaga ära kaeda. Kuigi noh, statistika järgi sajab seal 220 päeva aastas :P Seal vihmapilve sees oli ikka päris imelik kulgeda – otseselt vihma ei sadanud, aga ikkagi olime läbimärjad.

Täna oli meil siis autopuhastus päev, pesupäev ja koristuspäev ja kõik muudsarnased kodused toimetused. Käisime ka Huonville’is poes ja p

esumajas pesu pesemas. Päris hea leiutis on see pesumasin ikka.. ja kuivati on ka kuldaväärt!

ahjaa, ja kõige olulisem: ma võitsin eile lotoga $22 :D Selle eest oleks ju hilbupoes lausa 8 ja kolmveerand hilpu saanud! Aga ma jätan selle oma lotoarvele, kuniks järgmine $20 miljonit jackpot tuleb :P Ja üldsegi..  nii imelik mõelda, et kui saad neli numbrit täppi võidad ~$20 ja kui saad kuus numbrit täppi võidad ~$20 miljonit! Miks ma kuus numbrit täppi ei saanud?

3 thoughts on “done. genius. best thing in the world.

    • elkspelks says:

      jep, on küll. Siin on paljudel neliveolistel see sees…. Siin saab ju kuhuiganes võssa sõita ja offroadi sõitmine on ikka tõsine teema.. vot selleks puhuks ongi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s