metsaparadiis Fraseril

Pärast loomaaeda istusime jälle autosse ja võtsime suuna Hervey Baysse. Plaan oli jõuda õhtusele praamile ja öö juba Fraseri nimelisel saarel veeta. Fraser on maailma suurim liivasaar, kus peal saab ainult 4wd autodega sõita ja mille nö “vapiloomaks” on vabalt ringi hulkuvad dingod. Õhtuks jõudsime õnnelikult Hervey Baysse, käisime sadamas söömas ja poole 10 ajal õhtul sõitsimegi praamiga Fraserile. Fraseril oli meil renditud villa Kingfisher Bay nimelises kuurortkülas. Terve see Kingfisher Bay ongi üks hotell ja selle hotelli juurde kuuluvad villad. Elumaju või kohalikke inimesi seal ei eksisteeri. Ometigi on Kingfisher Bay üpris suur, kuna villad ja hotelli erinevad tiivad on ehitatud väikeste soiste järvekeste ümber ja vahele. Kingfisher Bays on ka hulgaliselt muid hooneid (restoranid, baarid, spaa jne), nii et lõppkokkuvõttes tuleb selline väike armas külake kokku. Eriti nauditav on see, et igalpoole, kus vähegi võimalik, on kõik looduslik „võsa“ kasvama jäetud. See looduslik „võsa“ koosneb nii paljudest ilusatest põõsastest ja puudest ja lilledest, et silm kohe puhkab. Ja ümberringi on selline mõnus, värske ja hea lõhn. Selles „võsas“ elab ka hulgaliselt papagoisid (või siis lembelinde), kes õhtul 4-5 ajal annavad umbes 40kesi ühe suure ja uhke muusikalise etenduse. Koos liikumisega. Lisaks elab seal veel kõiksugu nahkhiiri (suuri!!), possumeid, püütoneid, konni ja konnalaadseid ning arvatavasti nii mõndagi veel.

4 thoughts on “metsaparadiis Fraseril

  1. marje ja teised says:

    Kas seal Kingfisheri õlut ka on?- siiani on see vaieldamatult meie lemmik- meenutab meie Saku Originaali, aga on mahedam ja mõnusam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s