Kolimisepäääeeev!

paramparaa ja hopsasaa, sulle sõbraks saan!

Täna on kolimise päev! Teen siin Jane juures kähku töö ära (sest meil pole veel netti) ja siis lippan juba meie uude majja asju lahti pakkima. Eile õhtul viisime enamus asjad ära, mis suvi läbi siin Jane juures kastides seisid. Selles mõttes oli suht valutu see kolimine, et asjad olid juba pool aastat tagasi ju kokku pakitud :) Maiks on täna tööl, tuleb alles nelja ajal ja siis peab kooli minema… nii, et mina lähen arvatavasti õhtul üksi uusi voodipesusid ja tolmuimejat ostma. Ja siis hakkan sättima :) Kui keegi tahab teed jooma tulla ja vaadata kuidas ma asju kastidest välja tõstan, siis olete täiega teretulnud :)

Mul on hea tunne selle maja suhtes. Kuigi see on möbleerimata ja üle anti meile natuke must maja (mida tegelikult siinmail üldse juhtuda ei tohiks, tavaliselt aetakse hullult näpuga järge, aga väidetavalt käisid koristajad enne kui värvijad ja siis värvijad ajasid uuesti mustaks kõik.. ja kasvatasid ämblikuvõrgud ka ühe ööga), on mul ikkagi selline tunne, et seal tuleb meil rõõmsameelne talv!

Juhuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s