elamine-olemine

Ongi viimane nädalakene jäänud siin Gold Coastil! Mul on veel küll hull nimekiri asju mida tahaks jõuda teha enne kui ära läheme, aga reaalsuses on meil ainult üks nädalavahetus jäänud ja kuigi ma mõtlen iga päev, et pärast tööpäeva lõppu teeme täna kindlasti midagi, siis reaalsuses on pärast trenni, tööd ja õhtusöögi valmistamist ikka päris väss olla.

A vahepeal ikka uitame ringi, käime näiteks rannas päikseloojangut vaatamas või Andyl-Katil külas või niisama autuga tiirutamas-tuuritamas. Eelmine nädal veetsime ühe ilusa õhtu Burleigh Headsis päikeseloojangut vaadates. Kui Maiks veel tööl oli, valmistasin mina kodus meile väiksed mereannisalatid ja ühe juustu-snäkki vaagna ette. Kusjuures, suutsin kõik need asjad väga esinduslikult ja ilusti endale seljakotti pakkida, nii et Maiks oli kohe päris üllatunud kui sealt kotist neid asju muudkui välja tulema hakkas. Ja kõik veel ilusti sätitud ja presenteeritud ka :)

2016-02-09 18.30.29

2016-02-09 18.28.35

2016-02-09 18.29.11

2016-02-09 18.56.39

2016-02-09 18.58.07

Vähehaaval viskan siin asju minema ja pakin asju, mida vähegi saab pakkida. Samal ajal üritan sujuvalt ka köögikappides leidutavatest toiduvarudest lahti saada, aga see on päris keeruline. Näiteks, eile tegin kartulisalatit ainult sellepärast, et meil oli palju konserv-porgandeid üle.. ja siis saatsin Maiksule sõnumi, et ta tooks vinkusid ja majoneesi ja muidugi sai tema kohe aru, et ma teen kartulisalatit… ja ostis igaks juhuks konserv-porgandeid juurde haha :P Well done Sir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s