pühapäevamatkajad

Pühapäeval oli meil poistega vaba päev, mida otsustasime tähistada Morialta Conservation Parkis. Morialta on üks mitmest Adelaide’i lähistel asuvast rahvuspargist (või tegelt selle nö. alaliik), kus paljud linnainimesed nädalavahetustel jalutamas/jooksmas käivad. Parki läbib üsna mitu rada – võimalik on vaadata erinevaid koskesid (mis iseenesest on suht väikesed ja veevaesed, vähemalt praegu) või matkata ühele kahest orgu ümbritsevast mäest. Kui koseni viival rajal oli liiklust vist küll sama palju kui Adelaide’i peatänaval, siis nii kui mäe otsa viiva raja peale suundusime, olimegi suht kolmekesi. Mäe otsa ronimine oli päris hea töö, aga kui juba üleval ja matkarada betoonist ja muudest kunstlikest pinnakatetest vabaks sai, oli kõndimine ikka täitsa lust ja lillepidu. Täitsa mõnus muld, hea tunne kui saab vahepeal vedrutada ka kuskil :)

Ega suurt muud ei teinudki, läbisime vist raja rekordajaga, sest ega poistel pole aega ringi vaadata. Samm on selline, et ma pean peaaegu koguaeg järgi jooksma, eriti kui otsustan veel vahepeal kuskil seisma jääda ja pilti teha :D Õhtul tegime kodus grilli ja sauna ja natuke käisid külalised ka!

IMG_1069

IMG_1086

IMG_1091

IMG_1097

IMG_1107

IMG_1113

IMG_1120

IMG_1127

2 thoughts on “pühapäevamatkajad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s