rahva (anni) tungival nõudmisel

Tsau,

Nii. Uudised on nüüd sellised, et oleme juba mõnda aega elanud oma korteris. Pärast umbes kuu aega kestnud võitlusi kinnisvarabürooga ja tuhat ja kolm korda tõestamist, et jah meil on raha ja meil on töökohad ja meil ei ole halvad kavatsused, saime lõpuks endale oma väikse pesa. Pesa on täitsa Airlie Beachil, vaatega Abel Point sadamale. Pesal on kaks korrust – alumisel korrusel on avatud planeeringuga köök, elutuba, söögi(tuba?)nurk ja pesuruum (pesumasin, kuivati jne) + väike terrassike. Üleval korrusel on kaks magamistuba. Põhimagamistoal on ka oma wc-vannituba ja väike läbikäidav riidekapike + rõdu. Teine magamistuba on eraldiseisev ja peab koridoris asetsevat wc-vannituba kasutama. Teise toa rentisime Laurile ja Laurale välja, et üksi nii igav ja kulukas ei oleks. Ette rutates võib öelda, et nad juba hakkavadki lahkuma ja asendama hakkavad neid Maren ja Omar.

Eilsega lõpetasin mina töötamise ja hakkasin juba kaugete külaliste vastuvõtuks valmistuma. Käisime Aileniga tuhandes poes ja pesime autot ja tegime kõiksugu asju. Maiksul on veel täna viimane tööpäev ja kui ta töölt tuleb kihutame otse Mackay lennujaama Omarenile (Omar + Maren = Omaren) vastu!

Muidugi, nagu rusikas silmaauku, hakkas eile siis lõpuks märg hooaeg ja nüüd sajab meil vihma ja kõik on pilves ja udune ja öösel vist tormas ka veits, rõdu on mingit jama täis… puulehti ja muud seesugust (häh, nüüd just seda kirjutades tuli päike välja korraks :P)

Muidu on elu tore, mulle meeldib see linnake ja eriti meeldib mulle meie päris oma väike pesa :) mõnus on..  kõik on kuidagi hästi siinkandis :)

4 thoughts on “rahva (anni) tungival nõudmisel

 1. marje&co says:

  Palju õnne oma pesa puhul- kas kavatsete jäädagi kauaks-kauaks ja saada lapsi ja kõrge vanaduseni?
  Meil ka tormab- hea, et mitte ainult meil…

 2. anni says:

  mõõnnnnaa! sooviks siis kodupilte ja muud mõnusat materjali, mis toetaks või õõnestaks eestimaa sügise üleelamist.

  vaatasin just hobulaiu pilte, sitaks mõnus!

  olge tublid, olge terved,
  a ja t tervitavad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s