plaan on mitte planeerida

Heihei söberid!

Oleme nüüd siis juba üle nädala Airlies olnud. Nagu ikka oli meil ka väikest viisi plaan valmis seoses Airliega juba miljon aastat (pool aastat?!) tagasi. Ja nagu ma juba ei teaks, siis Austraalias on plaanid hukule määratud ja tuleb lihtsalt minna kaasa kõige sellega, mis antud momendil õige tundub.

Otsisime meie siis endale maja. Leidsime ideaalse-proportsionaalse-geniaalse (MODELL!!). Andsime avalduse sisse, ootasime, muretsesime, ootasime veel.. kuni lõppkokkuvõttes me seda maja ei saanud. Kui hakkasime asja lähemalt uurima (noh, mingil määral ikka ka käpp sees siin juba :D:D haha, tegelt ei ole, aga lihtsalt toredad kokkusattumused), siis terve see maja asi oli üks suur petuskeem. Ja seda päris tõsiselt. Sellel omanikul tegelikult ei olnudki mitte kunagi plaanis seda maja välja rentida, lihtsalt olid teatavad bürokraatlikud põhjused miks ta pidid mängima, nagu tahaks ja miks meie pidi ootama tuhat ja üks musta musta ööd.

Noh, mis seal ikka hakkasime siis uuesti otsima. Ja mida pole – on MAJA! Alles sellel hetkel jõudis mulle kohale, kui väike on Airlie Beach! on kas mingid nässakad putkad või ei ole mitte midagi. Ja noh sellist elumajaderajooni ongi umbes 10 tänavat, kui sedagi, osad neist väga väiksed. Kogu see rajoon asub lihtsalt ühe mäekese otsas. Julgelt rohkem on siin linnas hotelle ja baare ja restorane, kui kohalikke inimesi. Ausalt öeldes on see otsimise isu juba ära läinud natuke..

Oleme siis vaadanud ka nö. eeslinnadesse või nagu kõrvallinnadesse, mis asuvad siis 2-3-4  km Airliest.. selline ühendatud jada on tegelikult, ei olegi nagu väga eraldiseisvaid linnu. Mõned toredad isegi on, aga nendega on juba uued probleemid.. siinkohal jätan pooleli ei hakka ette ruttama.

Ütleme ausalt – tööd me otsida pole veel viitsinud. Mõtlesime, et koliks kuhugi toredasse kohta ära ja siis puhkaks ja siis võib-olla hakkaks otsima. Noh, jällegi life is what happens to you while you’re busy making other plans ja eneselegi ootamatult istusin neljapäeval tööintervjuul. Eile käisin mingite ilusate inimeste pulmas tööl nö. proovipäeval ja nüüd teisipäeval lähen jälle tööle. Intrigeeriv, eks ole.

Ja vot selle viimase pärast ma ei saagi kolida kuhugi väljapoole Airliet. Sest kui ma peaks hakkama selles restoranis tööle, siis seal lõppeb tööpäev tihtipeale 12-1 öösel, aga viimane buss läheb juba kell 22. Ei  tea, kas ma viitsin öösel pimedas üksi mingisugust 2-3km koju kõmpida.

Aga kõik see on praegu teisejärguline tegelt, sest meil on jätkuvalt puhkuuuuus. ja võiks kalale minna..

One thought on “plaan on mitte planeerida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s