kalapühad!

Nüüdsest ei saa enam keegi Maiksule nina alla hõõruda, et ta koguaeg kalal käib ja kunagi kala ei saa. Eelmisel nädalavahetusel tuli Maiks kõigepealt koju kahe flatheadiga – need on siis sellised ookeanis elutsevad kalad, mida väga lihtne valmistada ja mis maitsevad erakordselt hästi. Sõime siis ühel õhtul neid. Järgmisel õhtul tuli Maiks koju juba kolme suure squidiga (kalmaar), millest me järgmisel päeval Lauraga kokku kuuel erineval moel küpsetades päris suure roa kokku keerasime. Maitses väga kenasti aga väga pikaks ajaks on nüüd squidist kopp ees :D

Väga põnev oli seda kalmaari puhastada ja kõiksugu erinevaid valmistamise mooduseid katsetada. Ja otseloomulikult söömine oli eriti tore osa kogu protseduurist!

3 thoughts on “kalapühad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s