London Stansted

Nüüd kirjutan juba London Stansted lennujaamast. Eelmise postituse ja praeguse hetke vahele mahtus kolm tundi und Kuala Lumpuri hotellis, lennujaama sõit, 14-tunnine lend Kuala Lumpurist Londonisse ja nüüd siin lennujaamas ka juba seitse tundi magamist. Lend Londonisse oli parem kui oodata oleks osanud, kuna istusime kolmeses reas ja meie vahele oli üks tühi koht jäetud. Söök oli ebameeldiv, nagu alati ja selleks ajaks kui ma otsustasin endale võiku osta, olid need juba otsas. Õnneks saab Airasia pikematel lendudel laenutada ePlayerit, milles mõned filmid, seriaalid, muusika ja mängud. Selle aparaadiga saab päris korralikult aega parajaks teha, sest kui ikkagi film on põnev, siis ei mõtle ju selle vaatamise aja jooksul, et huvitav kui palju meil veel lennata on. Ja siis kui film läbi saab, ongi juba märkamatult umbes kaks tundi eelmisest kellavaatamisest möödas :)

Umbes pooleteist tunni pärast tehakse lahti meie Tallinna lennu check-in ja 3 tunni pärast asumegi oma kodutee viimasele väikesele jupikesele. Nüüd on aga aeg veel natuke pikutada, et juba mõne tunni pärast Eestis ikka piisavalt energiat jaguks :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s