Terima kasih

Eilsest oleme tagasi Kutas. Mõtlesime, et tuleme siia, et saab nagu paremini internetis käia ja.. surfamas äkki ja.. Tegelikkus on see, et umbes esimesest tunnist Kutas ma kahetsesin, et me Padangbaist ära tulime. Ainuke asi, mis Kutas hea on, on söök. Siin saab odavamalt ja paremini süüa. Liiklus ja karjuvad inimesed tänavatel viskavad niiiii ruttu üle!

Eile otsisime meeleheitlikult hotelli/külalistemaja/homestay’d, kus oleks internet. Pikk jutt, sitt jutt.. igatahes, lõppkokkuvõttes maksime ühe toa eest topelthinna, mida tavaliselt Balil maksnud oleme ja saime kõige jubedama toa, mis meil kunagi olnud on. Seal haises nii rõvedalt, et ma ei saanud selle haisu pärast isegi öösel magada. Aga seal oli internet. Igatahes, internet või mitte, tappev hais võitis ja me kolisime sealt täna välja. Enne veel nautisime basseinivõlusid ja pannkooke :)

Meie uueks (vanaks) kohaks sai tuba Diana juures, kus ka oma esimesel Kuta nädalal elasime. Tuba on seekord küll väiksem kui eelmine kord (hind on sama kummalisel kombel), aga vahet pole, tegemist on väga toreda ja rahuliku kohaga. Igatahes, meil on hädasti internetti vaja, et oma suuri plaane ja tegusid korda saata. Ja vanasti ulatus meil Diana juurde internet.. meie uude tuppa aga ei ulatu. Niisiis ootame, et inimesed meie vanast toast välja koliks, sest see tundub olevat ainuke tuba seal, kuhu internet ulatub. Pealegi on see tuba palju suurem ja ägedama terrassiga.

Ja nüüd hakkame oma nasi (riisi) sööma. Ja homme lähme äkki veeparki ka, laseme liugu nagu väiksed parditrikoodega tüdrukud, jehhuuu

One thought on “Terima kasih

  1. ingrid says:

    ma arvasin et otsite uusi elamusi aga te vist hakkate sellest puhkamisest ära väsima ja vajate rutiini. tulge koju! saab nõusid pesta, rohida, tube koristada, pesu pesta ja ise süüa teha (ka emale).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s