laguuniküla

Jõudsime Airlie Beachi eelmisel neljapäeval. Seadsime end oma korteris sisse ja puhkasime niisama pärast väga pikka 900 kilomeetrist sõitu. Reedel käisime natuke linnas ja siis tulid meile külla Ailen ja Joonas. Nii tore on kui isegi teiselpool maailma on kusagil ikkagi tuttavad, kellega jälle jutustada ja vanu aegu meenutada. Mingi hetk läksid Maldar, Maik ja Joonas kalale ning meie Anu ja Aileniga basseini äärde. Tsillisime niisama basseinis ja nautisime vaadet. Mulle nii väga meeldivad need „wet edge“ basseinid, kus basseini ookeanipoolsest äärest jookseb vesi üle ääre alla (mitte päris alla, aga sellisesse vahekohta) ja vaade avaneb otse ookeanile.. ja purjekatele ja ilusale sinisele taevale (mis tegelt oli vahepeal pilves ka :P).

Hiljem istusime Aileniga rõdul, kui äkki lendasid rõdu äärele 6-7 kakaduud. Ei mäletagi kuidas see täpselt alguse sai, aga mingil hetkel istusid kakaduud meil käte ja õlgade peal ja üks targem üritas isegi Ailenile pähe maanduda. Eriti äge kogemus oli! Üritasime nendega juttu ka rääkida, aga nad ei olnud vist ühtegi sõna ära õppinud või siis meie ei teadnud ühtegi sõna, mida nemad teadsid.

Õhtul tegime veel kõik koos mõned õlled ja siis läksid Ailen ja Joonas oma koju Bowenisse. Meie maiustasime natuke all restoranis ja käisime veel õhtust tuledesäras Airlie Beachi uudistamas. Laguun oma sillerdava sinise veega nägi öises valguses väga ilus välja :) Meil oli korteris rõdul väike mullivann ka, see oli õhtuti eriti kena ja värskendav meelelahutus :)

Laupäeva hommikul ärkasime taas koos kakaduudega ja seekord said kõik nendega pilti teha ja kätte võtta ja igasugu trikke teha. Ainult Anu ei olnud nende katsumisest väga vaimustuses :P Tegime Maiksuga veel kiiremad ringid basseinis ja ma üritasin talle selgeks teha, et peab mind ringi vedama mööda basseini, nii et ma hoian tal pükstest kinni, aga ta ei olnud nõus. Ma väga loodan, et ehk järgmises kohas suudan selle talle selgeks teha.

Päeval tuterdasime niisama poodides ja vaatasime suveniire ja ostlesime igasugu põnevaid asju. Kuna meil oli laeva väljumiseni veel päris kaua aega, siis otsustasime veel natuke ringi sõita. Sõitsime Conway National Parki, kus otsustasime ette võtta natuke rohkem kui nelja kilomeetrise matka. Ausalt öeldes oli see kõige haledam rahvuspark, kus ma kunagi käinud olen, aga noh, mis seal ikka, vähemalt nägime mingit madu, kellele Anu oleks peaaegu peale astunud ja saime kuskil võsa vahel piipu teha.

Pärast rahvusparki käisime veel söömas, ma proovisin siis lõpuks ära krokodilliliha. Oli üpris mõttetu, nätske ja maitsetu.. aga samas ma kahtlustan, et selles võib süüdi olla ka see „restoran“ milles sõime. Kuidagi ebaõnnestusid neil kõik need värgid seal. Maldari käest nokkisin natuke känguruliha ka – see oli ka suht samasugune nagu see krokodilliliha. Läksime tegime Maiksuga ühed burksid peale.

Next on EKSKURSIOON:

–         köiekiikumise algkursused

–         snorgeldamine koos nii koleda kalaga, et paha hakkab

–         detailid merehaigusest

–         „kihlasõrmused“

–         hullud piraadihakatised

–         ja palju muud

STAY TUNED!!!

3 thoughts on “laguuniküla

  1. Eveli says:

    Ma ei tohi vist enam teie dzungli seiklustest lugeda, nägin täna jube koledat unenägu, kus oli MADU! jäki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s