MIDA MINA IGATSEN?

Talve ja paksu-paksu lund, just sellist nagu teil praegu on; poemüüjatega eesti keeles rääkimist; Anniga kooliasjadega jauramist; laupäeviti vanaema juures käimist ja seda kuidas vanaema ütleb „isssssand jumal!“; suitsuvorsti; oma empsut; Tartu-Haapsalu vahet sõitmist; Laura kööki ja kõike seda tegevusetust mis sinna juurde kuulub.. ja Laurat!!; esimeste ettejuhtuvate asjadega „kelgutamist“; Anni ja minu talviseid käsitööhooge.. ja üldse ükskõik mille tegemist temaga; pesa Tartus; kooli kõndimist; täiesti suvalisi tuttavaid nägusid; krevettidega merevaiku; Katsi; tüdrukutega teejoomist ja pläkutamist ühikas; Palkut; et vesipiibutubakas oleks kättesaadavam; külma ilma; suvelebo Mareniga… ja põngerjatega; kaminatuld; juustu-sibula leibu; et poisid nädalavahetusel Palkusse külla tuleks; suvegrilli vanaema juures; emaga pläkutamist; aastaaegade vaheldumist; Omari lolle küsimusi; Hyundaid; Asustajaid ja neid kõiki kes asustasid; et Märt ja Maiks läheks kalale ja ma saaks Eveli ja Karroga pliksijutte rääkida; Mantole „mineee eeeest äääära!“ karjumist; Sauna, THE Sauna Palkus; kooli tähtaegade pärast närvitsemist; et saaks oma väiksele põngerjale Haapsalus kurja näoga ema olla ja öelda „kas sa ükskord kooli ka lähed?“; seda tunnet kui talvest on kopp ees ja tahad juba suve; Liisu täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-täh-tähhhi; väikest õlut ükskõik millise sõbraga; et kõik asjad oleks poes tuttavad; suvepäevi Nõval; kui lapsed vanaema juures akna peal lehvitavad; Eesti kanaleid telekas; Haapsalut..

Aga kõige kurvemaks teeb Oskariga telefonis rääkimine. Või poes autode multika piltidega voodipesu nägemine.

Aga siin on ju ka niiiiii tore ja niiiiiii palju on veel nägemata! OHHHH MIKS KÜLL EI VÕIKS AUSTRAALIA OLLA EESTIST POOLE PÄEVA TEE KAUGUSEL????

(Maiksu peatükk valmimisel)

9 thoughts on “MIDA MINA IGATSEN?

 1. anni says:

  kõik on kaunis ja igatsemisväärne!

  ja anna siis kindlalt teada, kas said kirsse korjama või ei. sellest sõltub nüüd minu edasine elu ja eesmärk. et kas hakkan jeesuse pruudiks või ei. väga tähtis!

 2. KarinKaja says:

  Meil siin Pieksamäel on selline paks lumi mida sa igatsed. Meie igatseme siin eesti keele rääkimist. Tagasi Eesti tulles v6id k6ik oma igatsused rahuldada. Ja meie igatseme Elinat ja Maiksu!

  Eveli ja Karin

 3. Maren says:

  Nii kurb kui seda öealda ei ole.. aga Eliise vist ei tea midagi sellistest tegelastest nagu Maik ja Elina :( aga Oskar kopsib vahest kurvalt vastu arvuti ekraani ja hüüab Elinaaaa Elinaaa.. ja vahel kui ta emme peale pahandab, siis ta ütleb, et ta läheb kohe paneb riidesse ja läheb Elina juurde astraaliasse:) ja mina isiklikult väga loodan, et need suvelebod on ka sellel aastal päevakorral :)

 4. Marje ja teised says:

  TORE, me ei lähe TAI-sse, sest mina lõin põnnama. Võtame DOM-i kaasa ja Egipti, siis saab mu auvõlg lapse ees tasutud ja ma loodan kogu hingest, et talle meeldib. Hoia mulle pöialt. Juba praegu meeldib talle see, et see on enne koolivaheaega. OK, ärge oma igatsusega segi minge, nautige seda, mis on- inimene pole ju kunagi rahul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s