11 thoughts on “Kes teeb niimoodi?

 1. Rait says:

  Kui ma teist pilti ei vaadanud siis arvasin, et känguru sitt ehk aga hiljem hakkasin kahtlema :D mingi kõrbe moodi asi ?

 2. Eveli & Karin says:

  Täiendame:
  Põhimõtteliselt siis liivamulli krabi. Need liivapallikesed on tulemus nende söögiotsingust, nad sõeluvad liiva, otsides sealt mikroskoopilist toitu. Ja siis koguneb tal liiva ning viskab selle liiva liivamullikestena oma tagajaldage alt välja.

 3. elkspelks says:

  jeii, auhind Karrole ja Evelile! Ja jep, pallikesed on täpselt nii suured kui see auk pallikeste keskel, kust krabi sisse ronib. järelikult auk on sama suur kui krabi ja krabi sama suur kui pall. UMBES :D

 4. Marje ja teised says:

  kahju, et ma varem ei sattunud sellele fotole (oleksin postkaardiau saanud)- Indias pidi üks taoline krabi mu jalust jooksma ja ma kiljusin end hingetuks. Giid oli üllatunud, et teda üldse nägin, nad ju peaaegu läbipäistvad ja liduvad tohutu kiirusega ning nad pole suuremad kui 2-3 cm.
  Või on teil seal teisiti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s