Kuidas me mõlemad täna natuke võitsime

Tere! Mõtlesin, et jagan natuke häid uudiseid teiega! Maiksul oli täna essa tööpäev uues kohas ja kui ta mulle lõuna ajal helistas ja ütles, et väga hästi läheb, siis ma suurest õnnest natuke tihkusin nutta :D Ma üldse viimasel ajal nutan iga asja peale nagu mingi hormonaalne rase ja muidu vaata et nagu kahtlustaks, et olengi äkki, kui see hormonaalsus juba mingi üle aasta aja ei kestaks :D Nii kaua vist ei saa olla. Olen nagu kuulnud kuskilt.

Aga siis.. küsis härra boss mu käest, et kas mul ikka hobune valitud tänaseks. Nimelt on täna Melbourne Cup – kogu aasta kõige suurem hobuste võidujooks, mis on lausa riigipüha (tegelt mitte küll kõikides osariikides) ja mille puhul kõik ennast eriti peenelt üles sätivad. Näiteks peab täiesti kindlasti olema daamidel kübar või mingi ee peenemat laadi “lilleseade” peas.

Terve päev näitab siis telkust kuidas kõige kuulsamad ja rikkamad šampust joovad ja kes kelle disainitud undrukuga pidusse on tulnud. Natuke nagu meil Eestis presidendi vastuvõtt, aint et presidendi asemel on hobused. Lihtinimesed samal ajal korraldavad oma külakestes endale oma väikseid vastuvõtte.. ja vahet ei ole kui sa asud sellest päris üritusest 2000km kaugusel, ikkagi on inimestel töö juures näiteks “parima kostüümi” võistlused jne.

Mina sellest päevast kunagi osa võtnud ei ole aga kuna Maiksu töövõit oli nii meeliülendav, siis mõtlesin et panustan siis ka mingile hobusele vaevalt 10 mintsa enne sõitu. Ja vahi-vahi, suutsingi võitja välja valida – $20 sai hoobilt $280 :D

Sellega ma arvan, et mu mängurikarjäär ka lõppeb, aga kuna täna tundub tõesti hea päev olevat, siis läksin investeerisin 10% võidetust ka lotopiletitesse :)

AGA põhiuudis ikkagi: PALJU ÕNNE MAIKS!!

bfa4154de33b8f62bc4e05b23dc42eea

during the 2012 Melbourne Cup Carnival Myer Fashions On The Field Enclosure Launch at Flemington Racecourse on November 1, 2012 in Melbourne, Australia.

different-insta-postsmelbourne-cup-fashion

Vaadake, üks on tulnud ilma tutita!! Kuidas nii ometigi saab?

2 thoughts on “Kuidas me mõlemad täna natuke võitsime

 1. inks says:

  Palju õnne Maik!! Ja Elina, minu meelest on seal lausa 3 tk ilma tutita. ühel on küll hobusesaba aga see vist ei loe. Mul on hea meel et sa hobuste võiduajamisega võitsid ja loodetavasti saab ka sinu järgnev investeering tasutud.

  • elkspelks says:

   Ma arvan, et hobuste võiduajamisel loeb ikka hobusesaba ka – see on justkui austusavaldus hobustele. Huvitavat variat ka teile – tänavu võitis mees kes on eelmisel aastal võitnud naise õemees :D

   Eelmisel aastal võitnud naine oli üldse esimene naine, kes kunagi sel võistlusel võitnud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s