Uus aasta :)

Vanaaastaõhtu möödus meil üsna rahulikult. Kuna oleme siin võtnud kombeks juba 5-6 vahel hommikul üles tõusta, siis vajume õhtul ka suht vara ära. Tavaliselt üle kümne ikka vastu ei pea :D Otsustasime, et väga kuhugi pidutsema ei viitsi minna ja passime parem niisama kodus. Nii oligi – mina panin oma uut puslet kokku ja Maiks luges raamatut, vahepeal vaatasime mingeid sarju. Mingi kella kümne ajal jäime mõlemad diivani peale tukkuma ja kell 11 ajal arvas Maiks et peaks vist voodisse ära kolima, sest niikuinii me ilutulestikku vaatama minna ei viitsi, haha. Just siis kui mina muidugi magama olin jäänud, siis ta arvas, et me peaks ikkagi üles tõusma ja randa minema ja ilutulestikku vaatama. Natuke kraaklesime selle üle, kuni ma pidin lõpuks alla vanduma ja ennast riidesse panema.

Võtsime siis Eestist saadetud juustusibulaleivad ja Kirju Koera kommid kaasa ja läksimegi randa :) Rahvast oli päris palju, aga samas oli ikka palju ruumi kõigile, sest… eeem, teadupärast on rand päris avar koht. Austraalias tavainimesed rakette ja muud seesugust osta ei saa (jällegi ohutusreeglid), nii et vaadata on ainult linna ametlikku ilutulestikku. Surfers Paradise kesklinnast u 5km põhjapoole asub Southporti linnaosa ja 5km lõunapoole Broadbeach, nii et tegelikult oli lausa kolm ilutulestikku. Vaatasime siis need saluudid ära ja loivasime oma ühe avamata õllega koju tagasi :) Vanaks vist oleme jäänud.

Loodame, et uus aasta tuleb hea ja just selline nagu vaja. Maiksu viimane aasta ülikooli ikkagi ja siis saab hakata uusi plaane pidama :) Aga selle kõigeni on peaaegu terve aastaring veel aega.

IMG_0775

IMG_0780

IMG_0781

IMG_0783

IMG_0787

2 thoughts on “Uus aasta :)

  1. inks says:

    hahaaa, nii et ainult 3 kirju koera kommi jäigi pakki?! selline lugu et kui läksin postimaija pakki postitama siis kaalusin oma mitte eriti täpse kaaluga ära et saaks võimalikult täpse kaalu. Tundus et natuke võiks miskit juure panna ja viskasin peoga kirju koera komme. Postimajas pandi pakk täpse kaalu peale ja siis hakati neid kirjuid koeri vähemaks võtma, et kaal saaks paras. ja nii ma ei teadnudki mitu kommi sinn alles jäi. :)

    • elkspelks says:

      Hahaha, nii hea! Jaa, neid me oleme nüüd niimoodi pühalikult siin jaganud. Kaks tükki sõime kohe uusaastaööl klaaside kokku löömise asemel ära ja kolmanda tegime üleeile vennalikult pooleks :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s