saareseiklus :)

Eelmisel kolmapäeval käisime siis väikesel Eestimeelsel väljasõidul. Kokku oli meid seitse inimhinge, kelle seas mina, Maik, Ailen, Karl, Karina, Getter ja Mirko. Lasime ennast paaditaksol South Molle’ile viia, kuhu olime enda jaoks koguni terve campgroundi reserveerinud. Rentisime kaasa ka kõik stingersuitid, snorgeldamisvarustuse ja kaks kajakki. Kolmapäeva varahommikul panime oma laagri sinna püsti ja lebotamine võiski alata! Sai meeletus kogustes lamatud, külge keeratud, veel lamatud ja siis veel lamatud. Käisime ka kajakkidega sõitmas, niisama rannal jalutamas ja ujumas. Otseloomulikult kujunes sellest üks suur söömalaager. Head ja paremat oli meil ikka meeletus koguses kaasas ja suu käis põhimõtteliselt kogu see kaks päeva. Snorgeldama ma kahjuks ei jõudnud, kuna kui ma olin parajasti põlvist saadik vees kogu oma varustusega ja Karl tegi mulle ettepaneku minna ja lahti harutada tema kivi taha kinni jäänud konks, juhtis Maik minu tähelepanu asjaolule, et sealsamas vees üks väike haipoiss just endale sõpru otsib. Oli küll suht väike (hai kohta), aga mul läks igasugune snorgeldamise isu üle. Selle krdi konksu tõin küll ära aga rannast ikka väga kaugele minna ei julgenud :D

Ja muidugi sai ka hulganisti kookospähkleid lõhutud ja söödud ja küpsetatud ja maskeeritud ja jumal teab mida veel tehtud. Saared ja kookospähklid sobivad omavahel ikka kole hästi kokku.

Igatahes, kokkuvõttes võib öelda, et oli üks kuradima vahva seiklus ja sinna saarele oleks võinud lausa jäädagi. Ei ole ammu midagi nii toredat teinud ja see mälestus jääb küll väga pikaks ajaks meelde.

Aga jõudsid meil siis just ühes külalised ära minna (tüdrukud rentisid oma korteri, Lauri ja Laura liikusid edasi lõunasse, Anna ja Joosep läksid Eestisse), kui juba on uued kohal. Seekord Joonas ja Triin, kes on siin nädalasel puhkusel :)

Pildid ikka seal kus alati.

One thought on “saareseiklus :)

  1. inks says:

    Teil seal siis oma Eesti Maja. käib buss lennukilt saabujatel järel ka? nagu hotellides kombeks. Igatahes paistab teil vahva olevat ja mul algab ka 16. puhkus. Võtke siis veel viimast. muide, ma nägin unes et te olite juba tagasi nii umbes 2 kuud ja siis sa teatasid, et te lähete jälle. Kui ma küsisin: “kuhu siis seekord?”, oli vastus – Austraaliasse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s