eluring

Täitsa uskumatu kui palju aega jääb kohe üle, kui kooli enam ei ole! Pärast korralikult välja puhkamist olen nüüüd hoopis sellisesse tsüklisse sattunud, et ärkan hommikul seitsme ajal (kuigi pean alles kell 11 tööl olema) ja lähen õhtul selle võrra varem magama.. väga mõnus on! Mõnus vaikne eluke, ei pea ühest linna otsast teise tormama.. tunnid jäävad vist küll enamvähem samaks, minimaalselt 50 tundi nädalas teen ja kui hästi läheb siis 70 kanti parematel nädalatel :)

Ja eriti tore mõte oli see, et me tegelt käisime vahepeal minipuhkusel. MIs oli ülitäpselt ajastatud minu kooli lõppemisega ühele ajale, nii et nüüd tundub kogu see koolivärk juba mägede taga ja olen väga mõnusalt välja puhanud. Justkui täitsa uus elu oleks :)

PS! Täna tuli uus flybuys kaart, millega nii mõneski poes punkte koguda saab. Vot sellel hetkel kui uut kaarti uhke näoga rahakotti toppisin jõudiski kohale, et kohe-kohe läheme Eestimaale ära ja sama hästi võiks selle kaardi kohe prügikasti visata. Natuke kurb.

5 thoughts on “eluring

 1. anni says:

  elluring*
  millal varvas kodumaa mullale ja väiksele peedosonile tšuubi-tšuubi?

  krdi wordpress, ma mingi viis korda juba toksinud siin…

  • elkspelks says:

   kle õige pea, õige pea, juba vähem kui 30 päeva jäänud. ma ei julge nüüd kuupäeva öelda, sest ma ei mäleta mis see õige kuupäev oli :D Aga umbes 29 vist. või 30 vms. kas te sel ajal millalgi tallinna kandis ka?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s