üüüüüüüüüüüürilised

Nagu ikka, on siinsetel bäkkeritel plaaniks plaani puudumine ehk siis täiesti mitte-üllatavalt lahkus täna meie nunnust pesast vegepiff Kati. Nimelt ei sujunud tal siin tööasjad päris nii nagu oleks tahtnud, samas aga pakuti WAsse üsnagi head diili. Nii ta siis pakkiski ennast kokku ja läks. EKs meil ole kahju küll, aga samas nii see elu siin käib, inimesed tulevad ja lähevad ja just siis kui jõuad kellegagi ära harjuda, on neil (või sul endal) jälle aeg teele asuda. Edu sulle Katikene!!

Dilek läheb ka juba mõne päeva pärast.. seda teadsime me kõik muidugi algusest peale, sest ta ütles kohe sisse kolides ausalt ära, et tal tuleb tüdruksõber 14ndal Syndeysse ja tema edasised plaanid näevad siis ette Kagu-Austraalia uurimist.

Aga mõtlesin, et teeks tegelt teil ka selle blogi lugemise natuke põnevamaks. Panime uue rendikuulutuse üles ja nüüd on meil 5 päeva minimaalselt  (kuni Dileki lahkumiseni), et valida endale uued üürnikud. Nii põnev, nii põnev, nii põnev!! Tegelikult me muidugi kedagi kohe ei peagi võtma.. võib-olla hängime natuke niisama omavahel, kui kedagi meelikõitvat silmapiiril pole. Aga eks näis. Aga, nüüd asja juurde. Hakkan siis teile kirjutama kokkuvõtteid kõiksuguste kandidaatide kohta ja siis näete ka milliseid karvaseid ja sulelisi meie juurde elama soovib tulla. ja igaühel teil on üks (kuni miljon) häält, et kellegi poolt valida!

Kandidaat nr. 1 : 24-aastane kutt, kes on India juurtega, kuid üles kasvanud Uus-Meremaal. Viimased kaks aastat on elanud Syndeys, inglise keelt räägib emakeelena. Kirjutas mulle pika jutu selle kohta, kuidas ta oli just kaheaastases suhtes ja nüüd pärast lahkuminekut tunneb, et on aeg oma elu kardinaalselt muuta. Üritab ära osta väitega, et kuna ta on mingis kohvifirmas töötanud aastaid, siis tema siia kolimine tähendaks ühe state of the art kohvimasina lisandumist meie köögiarsenali. Räägib veel sellest, et ta on praegu elanud koos ühe saksa tüdrukuga ja üldse üles kasvas ta koos 7 tütarlapsega (kuna ta teab et ma olen naissoost, siis üritab vist jätta muljet, et ta oskab küll naistega ümber käia.. midagi muud meie üürile-soovijad meist ei teagi..tõenäoliselt nime järgi lihtsalt arvab et tegemist naissoo esindajaga). Lisaks olevat ta veel puhtusefriik ja ka väga humoorikas poiss ning oskavat naljakaid videosid teha. Ühe väga pika iseloomustava e-maili lõpuks ütleb, et tegelt ta on häbelik poiss. No mine sa võta kinni.

Kandidaat nr. 2 – Abielupaar, mis koosneb kahest 24-aastasest ameeriklasest. Jõudsid Airliesse paar päeva tagasi ja loodavad siin tööd leida. Väidavad, et on VÄGA vastutustundlikud! Praeguse seisuga midagi rohkem kirjutanud ei ole, eks ma kutsun nad “intervjuule” varsti :D

Hetkel rohkem kandidaate ei ole, alles 1,5 päeva kuulutus üleval olnud. aga eks ma värskendan seda infot siin. Hakake nüüd julgelt arvamust avaldama :D

PS! JA KÕIK MÄRDILE JA EVELILE PÖIALT HOIDMA!!!!

8 thoughts on “üüüüüüüüüüüürilised

  1. marje&co says:

    Palju õnne TÄDI staatusesse tõusmise puhul! Nii palju kui meie pildist aru saime on laps Märdika nägu ja priske nagu üks laps olema peab. JEERUM-
    4,74 KG! Tule taevas appi!

  2. Karin says:

    Mina valiks selle häbeliku humoorika poisi:D Saab head hommikukohvi vähemalt, mine sa tea mis see abielupaar sealt teeb, ahkkavad kaklema veel:D Mis siis saab…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s