…et tööpäev põnevam oleks :)

Eile päeval olin üksi baaris tööl. Üritasin parajasti külmruumis õllevaati vahetada, kui järsku elekter ära läks. Ma juba veits kartsin, et ma käkkisin selle rõhumasinaga terve kompleksi elektri ära kui järsku selgus, et hoopis kontoris olevat elektrikapp tossama hakanud. Mehed tegid siis kapi lahti ja seal lihtsalt hängis üks suur-suur must püüton. Üks receptioni-kutt lükkas selle maopoisi siis ilusti kasti ja nüüd see maopoiss hängib garaaži ukse juures ja ootab vabadusse laskmist.

2 thoughts on “…et tööpäev põnevam oleks :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s