One thought on “Me oleme…

  1. Marje ja teised says:

    Hei! Hea, et te endaga rahul olete. Ärge shushit väha palju sööge, see ju toores kala, võite saada paelussi- kas te pole siis seda kuulnud vä? Kas tõesti venelased polegi peredraamades kõige osavamad? Kas olete juba nii pruunid nagu aborigeenid? Peaasi, et naudite kogu seda värki, meie sitase sügise juures olen ma iga päev mõttes teiega ja kogu aeg “kade”. Juba praegu hakkasime Heikiga puhkuseplaane tegema, me pole neid kunagi nii vara teinud. OK, Olge mõnusad. Kas see on teie voodi vä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s